Id-merking av katt

Har du husket å id-merke katten din? Da er det mye enklere å finne igjen katten din hvis den går seg bort eller skulle blir skadet. Det kan være greit å gi katten en id-chip samtidig med grunnvaksinasjonen eller samtidig med kastrering, slik at dette kommer på plass på et tidlig tidspunkt. Det er en ganske stor nål som skal gjennom huden, men katten vil ikke merke det hvis det gjøres samtidig med kastreringen. Det er også lurt å få en tatovering på innsiden av venstre øret samtidig, med bokstavene ID, slik at alle kan se at katten din er id-merket. 

Id-merket er en liten brikke som settes innunder huden i nakken med en nål. Dette går veldig kjapt og de fleste dyr reagerer lite på stikket. Katten din får et unikt nummer som du kan taste inn på www.dyreidentitet.no, og dermed dobbeltsjekke at katten din er registrert i ditt navn etter noen dager. Veterinærer, politiet og Falken har chipavlesere som de bruker for å scanne bortkomne dyr.

Id-merking av katter er en viktig del av arbeidet for å gjenforene katter med eierne, slik at syke og skadede dyr får den behandlingen de trenger.

 

Kontakt


www.DyrlegeOslo.no

938 44 823


 

 

 

© 2014 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode